Зустріч керівників жіночого служіння

Зустріч керівників жіночого служіння-надихаюча подія в Буковинській Конференції

ТРЕНІНГИ ДЛЯ ЖІНОЧОГО СЛУЖІННЯ В ГРОМАДАХ

Зустріч керівниць відділу жіночого служіння Буковинської конференції (територія Івано-Франківської, Тернопільської, та Чернівецької областей, об’єднує 127 громад), відбулася у неділю, 7 травня, в Чернівцях.
Духовну частину провів заступник керівника Адвентистської Церкви на Буковині Василь Капітанчук. Зі слів проповіді учасниці зустрічі отримали важливі духовні настанови та напутні слова, які надихнули їх на подальше служіння.
Одним з центральних моментів зустрічі став семінар, підготовлений керівницею відділу жіночого служіння Адвентистської Церкви в Україні Іриною Бегас. Вона нагадала про важливість жіночої місії у служінні та місійній роботі Церкви. Семінар був насичений практичними порадами та реальними прикладами, які допомогли учасницям збагатити своє розуміння ролі жінки в церковному житті.
Лікарка-невропатологиня Наталія Шешуряк підготувала доклад на тему деменції. Це серйозне неврологічне захворювання, яке вимагає раннього виявлення та відповідних заходів. Учасниці дізналися про ознаки деменції на ранніх стадіях та способи її запобігання, що дозволить жінкам бути обізнаними та допомагати іншим у виявленні та протидії хворобі.
Ця зустріч також стала важливою, оскільки учасниці обговорили теми, пов’язані зі служінням жінок у Церкві, обмінялися досвідом і почули історії успіху, що дало змогу побачити широкий спектр різноманітних підходів до служіння, отримати значний заряд енергії, нові ідеї та плани для подальших дій. Взаємодія керівниць жіночого служіння сприяла розширенню мережі контактів і знаходження партнерів для спільних проєктів та ініціатив.
 
Прокрутити вгору