В Чернівцях кожна дитина інтернату і спецшколи отримала дитячу Біблію

В Чернівцях кожна дитина інтернату і спецшколи отримала дитячу Біблію

Біблії для дітей

4 жовтня 2023 року в школі-інтернаті №1 по вул. Аксеніна та в спеціальній школі №3 по вул. Вільде пройшла благодійна акція, під час якої кожна дитина отримала в подарунок дитячу Біблію. Організатором заходу виступив Микола Гунько.

В інтернаті на Аксеніна акція розпочалася в 14:00 в актовій залі, куди зібралися вихованці та вчителі. Програму прикрасив чудовий спів християнської співачки Олесі Лупулишеної. Ігри, конкурси та презентація книги книг Біблії, завершилась даруванням всім присутнім дітям дитячої Біблії у твердій обкладинці. Звісно, не обійшлось і без традиційних смаколиків — бананів.

В 15:00 в спеціальній школі на Вільде відбувся аналогічний захід, під час якого також кожна дитина отримала в подарунок дитячу Біблію. Малеча з вчителями зібралася в актовій залі, де після невеличкої розважальної програми були подаровані дітям дитячі Біблії. Захід завершив капелан Павло Єременко молитвою про Україну та школярів. Загалом у двох закладах діти отримали 290 екземплярів класичних українських дитячих Біблій з текстом та ілюстраціями.

“Кожна дитина має свободу вибору, і для того, щоб правильно нею скористатися, ми подарували сьогодні їм Біблії, щоб дітки навчилися розрізняти добро і зло, і отримати шанс обрати в житті добро” — резюмував проведену акцію організатор заходу Микола Гунько.

 
Прокрутити вгору