ЧАС ДІЯТИ – Вікторина по книзі «Дії Святих Апостолів»

ЧАС ДІЯТИ – Вікторина по книзі «Діі Святих Апостолів»

БІБЛІЙНА ВІКТОРИНА СЕРЕД МОЛОДІ

20 травня 2023 р. у м. Вижниця відбулась вікторина по книзі «Дії Апостолів» . Участь приймали молодь громад Вижницького та Путильського районів. Було всього 9 команд: Берегомет, Вашківці, Верхній Ялівець, Селятин, Путила, Вижниця, Карапчів, Верхні Станівці, Коритне.
Всі команди активно готувались. Дехто навіть по два рази перечитував книгу «Дії апостолів» по якій і була вікторина.
Перше місце зайняла команда з села Верхній Ялівець, друге місце м. Вижниця, третє – с. Коритне. Між першим і другим місцем різниця 2 бала, а між другим і третім всього 1 бал!
Кожна команда була нагороджена грамотами, а також отримали приз – настільні ігри, щоб весело проводити час на молодіжках.
Учасники задоволені, що приїхали на вікторину і мали змогу краще дослідити Біблію. Хвала Богу, що в нашій церкві є так багато активної молоді!
В цей день відбулась не тільки вікторина, а й друге народження Вадима! В такому юному віці він вирішив віддати своє серце Богу і прийняв водне хрещення. Все небо раділо і славило Бога!
Тепер всі в очікуванні конференційної вікторини. Команди продовжують глибше досліджувати книгу «Дії Апостолів», щоб показати свої знання і цим прославити Бога.
 
Прокрутити вгору