«Місто добра» та інтернат отримали християнські подарунки

«Місто добра» та інтернат отримали християнські подарунки

Сьогодні, 8 лютого в Міжнародному центрі доброти для матері та дитини “Місто добра”, де знайшли прихисток мами з дітьми, які потрапили у складну життєву ситуацію, та в Чернівецькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №4 на Кемпінгу, відбулися благодійні заходи, організатором яких виступив помічник народного депутата України Георгія Мазурашу Микола Гунько.

Під час акції діти в Місті добра та інтернаті отримали в подарунок класичні дитячі Біблії українською мовою з візуалізацією для кращого сприйняття біблійних історій, тематичні розмальовки “Біблійне природознавство”, “Біблійна географія”, “Біблійна валеологія”, “Біблійна арифметика”, а дорослі — всесвітньовідому книгу про історію християнства “Велика Боротьба”, тираж якої у світі налічує п’ятсот мільйонів екземплярів, журнал “Моя здорова сім’я”, християнську газету “Вічний Скарб” та листівки з десятьма Божими заповідями.

Традиційно в якості смаколиків заклади отримали банани, що містять у собі речовини, які викликають у організмі «гормони радості» – ендорфіни. “В час, коли війни і землетруси тривожать багатьох людей, є рішення, як позбутися сум’яття і невизначеності — читати Біблію щоденно, адже тільки так можна мати об’єктивне розуміння як сьогодення, так і майбутнього, яке очікує нашу планету” — підсумував організатор акції Микола Гунько. — “А дізнавшись з Біблії, як поступати в житті правильно і добре — робімо добро і воно нам повернеться!”

 
Прокрутити вгору