Проєкт «”Велика боротьба” у кожен дім»

Проєкт «"Велика боротьба" у кожний дім»

ПОДАРОВАНО 25 000 ПРИМІРНИКІВ КНИГИ

Благодійна акція, що мала місце в м. Чернівці, проходила 15-18 січня 2023 року за підтримки меценатів, що пожертвували 30 тисяч книг “Велика боротьба”. В Чернівцях було вирішено здійснити проєкт «”Велика боротьба” у кожний дім». Для цього було складено 30 тисяч пакетів, до яких входило: книга “Велика боротьба”; Закон Божий (10 заповідей); буклети біблійних уроків; реклама школи Біблії; реклама телеканалу “Надія” та Медичного Центру “Віфанія”; адреси 10-ти молитовних будинків, які стали “Пунктами незламності”, де є можливість переселенцям та іншим категоріям незахищених верств населення отримати моральну, психологічну та фінансову підтримку у вигляді продуктових наборів, консультацій пасторів-психологів та можливість знайти прихисток на деякий час. Акція стала об’єднуючим фактором, який згуртував членів Церкви м. Чернівці для суспільно-корисної праці.

В суботу, 14 січня, в приміщенні Церкви АСД Чернівці-Жучка відбулося молитовно-місійне богослужіння, під час якого пастори 10-ти чернівецьких громад молилися за мир в Україні, просили Божого захисту для наших воїнів та благословення на духовні ліки, якими є книги, такі, як “Велика боротьба”, в якій на підставі біблійних пророцтв описується завершення вселенського конфлікту та вказується на єдину надію для людства – Другий Прихід Господа нашого Ісуса Христа, Який покладе кінець війнам, хворобам, нещастям та смерті.

25 тисяч примірників Великої Боротьби
25 тисяч примірників Великої Боротьби
В рамках акції було подаровано 25 тисяч примірників цієї книги з молитвою про тих, хто отримали цей благословенний скарб, як і Божу підтримку у цей нелегкий час для України.

Нехай добрий Господь благословить читачів книги “Велика боротьба”, і нехай Він подарує скоріше перемогу та мир для України. Амінь.

 
Прокрутити вгору