Молодіжний табір «RestCamp»

Молодіжний табір «RestCamp»

ТРЕНІНГИ ДЛЯ МОЛОДІ

Молодіжний табір «RestCamp» відбувся з 23 по 30 липня у мальовничому куточку Буковини в с.Ржавинці на табірній базі «Your camp».
Табір – це завжди про яскраві враження, нові знайомства, атмосферні посиденьки біля вогнища, а також ближче пізнання Творця через природу.
Протягом семи днів учасники мали змогу отримати як фізичне та духовне перезавантаження. Разом з духовними наставниками молоді люди вчились бути справжніми воїнами світла, адже тільки з Богом і Його підтримкою, ми можемо протистояти дияволові та його спокусам в сучасному світі. Саме таким був головний меседж табору.

Як відомо, найкращий час для того, щоб поновити заряд духовної енергії є ранок. Саме в цей час всі бажаючі мали можливість прийти на молитовне служіння для особливого спілкування з Небесним Батьком.

Також щоранку учасники покидались під ранкове табірне радіо «Будильник шоу». Це був заряд бадьорої надихаючої музики, цікавих розмов від ведучих, а гостями ранкових етерів ставали учасники табору.

Як пише Віче Слово: «у здоровому тілі – здоровий дух». Саме фізичну силу та міцність тренували на ранковій зарядці, а командний дух – на табірних активностях.

Ранкові та вечірні служіння залишились в пам’яті молодих людей як неповторні та яскраві. Такими їх робили спікери своїми надихаючими промовами, ведучі завдяки своєму позитиву та цікавій програмі, а також музиканти з піснями, що торкались сердець.

Крім активностей, таких як: спортивні змагання, переправа, вільне падіння, скеледром, басейн, кафе, невід’ємною частиною табірної програми були воркшопи.

Тут дівчата відкривали в собі жіночність, хлопці вчились правильно інвестувати гроші, молоді промовці мали змогу розвивати свій талант в ораторському мистецтві та багато іншого.

Серцем табору була подія, яку дев’ятеро молодих людей чекали з особливим трепетом – хрещення, де вони довірили своє життя Богу.

«День хрещення для мене був особливим і дуже стресовим, адже було багато страхів. Я до останнього не вірила, що роблю це.

Вода була теплою і приємною. І коли я винирнула з води, то замість страху і тривоги мене переповнювало якесь незрозуміле щастя і блаженство.

Я раптом усвідомила, що тепер я Божа дитина і тепер в мене є брати і сестри. Але я все одно хвилювалась про те, як маю розповісти про це батькам.

Я зрозуміла, що в мене є певні обов’язки перед Богом і почала відповідальніше ставитись до того, що я їм, думаю, говорю.

Це був особливий час. Якщо б можна було прожити цей день ще раз – я б його прожила.»

Поділилась своїми враженнями Євгенія Слободян.

Подяка Богу, що дає нам змогу в цей нелегкий час бути частинкою Його справи у табірному служінні.

Ангеліна Калінчук

Фото:

  • Венгер Сергій
  • Коростюк Олексій
  • Толстих Дарина
  • Абрамюк Данило
Прокрутити вгору