Лікувально-профілактичні заклади Чернівців отримали християнські новорічні подарунки

Лікувально-профілактичні заклади Чернівців отримали християнські новорічні подарунки

 
Сьогодні відбулися благодійні заходи, приурочені до новорічних свят, в геріатричному пансіонаті, притулку для неповнолітніх, міській дитячій лікарні, онкодиспансері, кардіодиспансері та наркодиспансері, організатором яких виступив помічник народного депутата України Георгія Мазурашу Микола Гунько.

Під час заходів крім традиційних смаколиків постояльці пансіонату та пацієнти лікарень і притулку отримали християнські новорічні подарунки — Новий Заповіт, дитяча Біблія, журнал “Моя здорова сім’я”, буклет про вісім принципів здорового способу життя, всесвітньовідомий бестселер про двотисячолітню історію християнства “Велика Боротьба”, листівки з десятьма Божими заповідями і тематичні розмальовки “Біблійне природознавство”, “Біблійна географія”, “Біблійна валеологія”, “Біблійна арифметика”.

Пацієнти онкодиспансеру, кардіодиспансеру та наркодиспансеру разом з книгами, журналами та буклетами отримали також в подарунок улюблену християнську щомісячну газету “Вічний Скарб”. “В ці скрутні та тривожні дні для українського народу крім традиційної благодійності надзвичайно важливо нести людям надію” — підсумував проведені заходи Микола Гунько.

Прокрутити вгору