В Чернівецькій області тридцять п’ять осіб приєдналося до церкви завдяки служінню Адвентистського Всесвітнього радіо

В Чернівецькій області тридцять п'ять осіб приєдналося до церкви завдяки служінню Адвентистського Всесвітнього радіо

медична програма для жителів Чернівецької області

За ініціативи Адвентистського Всесвітнього радіо з 12 по 27 травня на Буковині відбулася серія зустрічей «Надія для України».

До Чернівецької області завітали євангелісти зі Сполучених Штатів та Південної Африки, які ділилися власним духовним досвідом та сподіваннями. Для них це був новий досвід, оскільки вони приїхали в Україну, щоб надати підтримку українському народу саме під час повномасштабної війни.

Пʼять програм відбувалися в Чернівцях, інші пʼять в населених пунктах області, а саме, в селах Мамаївці, Недобоївці, Кам’яна, Кадубівці та Клішківці.

Загальна кількість завітавших на першу зустріч на всіх місцях проведення сягала більше 1000 відвідувачів, в середньому від 90 до 150 в кожній громаді.

В допомозі мешканцям регіону брала участь мобільна клініка «Віфанія», яка надавала різноманітні медичні послуги на безоплатній основі. У проведенні програм також допомогали сорок студентів Українського Адвентистського теологічного інституту (місто Буча).

Кожного дня програма мала певне спрямування, а саме, вечір молитви за українських захисників та їхні родини, вечір доброти, та інші. Відповідувачі програми отримали гуманітарну допомогу, але головне, що програма надала моральну та психологічну підтримку.

Девізом зустрічей були слова “Якщо це написано в Біблії – я цьому вірю; якщо ні – це не для мене”. Такий підхід відображає глибоку довіру до Святого Писання.

Найважливішою подією на завершення зустрічей стало водне хрещення, яке відбулося 27 травня в громаді Чернівці-Жучка. Цього дня 29 осіб, які відвідували зустрічі, вирішили укласти завіт з Богом та прийняти біблійне хрещення. Це рішення стало величезним кроком для їх духовного життя!

В той же день ще вісім осіб прийняли хрещення в селі Селятин Вижницького району Чернівецької області. Це свідчить про те, що євангельські зустрічі мають великий вплив на життя людей, допомагаючи їм не тільки познайомитися з християнськими цінностями, а й отримати духовну силу.

Ще одне хрещення відбудеться 4 червня у селі Мамаївці, де є троє бажаючих укласти завіт з Богом. Отже триває розпочата євангелістами праця. Лідери адвентистської церкви в цьому регіоні впевнені, що євангельські заходи, які тривають в громадах, продовжать приносити надію та духовне зростання для багатьох людей.

 
Прокрутити вгору